Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@02:04:55 GMT

ایجاد ۲۲ نیروگاه خورشیدی در شرق اصفهان

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۹۹۹۲

ایجاد ۲۲ نیروگاه خورشیدی در شرق اصفهان

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ جواد داستانی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام علی (ع) اصفهان پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری ویژه برنامه‌های ویژه دهه فجر و فعالیت‌های محرومیت‌زدایی این ناحیه، اظهار داشت: بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری بحث تبیین که از آن به عنوان جهاد تبیین یاد می‌شود، بسیار مهم است. یکی از مهم‌ترین رسالت‌ها بر گردن ما روایت دقیق تاریخ در قالب جهاد تبیین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا ناحیه مقاومت بسیج امام علی (ع) در پنج شهرستان مأموریت دارد.

وی با اشاره به ویژه برنامه‌های دهه فجر ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام علی (ع) گفت: هدف اصلی این برنامه‌ها در سال جاری تبیین و ترویج ارزش‌ها، اهداف و دستاوردهای انقلاب اسلامی همچنین تقویت امید به آینده است. تدابیر لازم بر اساس فرمایشات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و تکیه بر شعار "نه شرقی و نه غربی" برنامه‌ریزی شده و ویژه برنامه‌هایی اجرا خواهد شد. حدود ۱۰۰ عنوان برنامه در دهه فجر تدوین شده و توسط حوزه‌های مقاومت اجرایی خواهد شد.

داستانی افزود: ویژه برنامه‌ها با محوریت فرمانداران و دبیری بسیج ستادهای دهه فجر تشکیل شده است. قرارگاه‌های شهید سلیمانی محله‌محور یکی از مهم‌ترین برنامه‌های محرومیت‌زدایی است که فعال شده و برنامه‌هایی خواهد داشت. عطر افشانی و گل افشانی تمثال حضرت امام (ره) را در روز دوازدهم خواهیم داشت. زنگ مقاومت در هر مدرسه به صدا در می‌آید. رژه موتورسواری و خودرویی در سطح شهرستان‌ها انجام خواهد شد. جشنواره‌های شهیدانه در دهه فجر برگزار خواهد شد، در این برنامه در هر کوچه‌ای که خانه شهیدی وجود داشته باشد، خانه شهدا تکریم می‌شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام علی (ع) ادامه داد: یکی دیگر از برنامه‌های ویژه اعزام گروه‌های جهادی محله و جغرافیا محور با محوریت جهاد تبیین و ارائه دستاوردها و خدمات انقلاب اسلامی در دستور کار است. در دانشگاه‌ها نیز کرسی‌های آزاد اسلامی توسط بسیج دانشجویان برگزار می‌شود. همچنین بسیج هنرمندان نیز ویژه برنامه‌های هنری خواهد داشت. در حوزه ورزش هم ویژه برنامه‌هایی برای دهه فجر برنامه‌ریزی شده است. بسیجیان نیز نذر خون خواهند داشت و انجام خواهد گرفت. بسیج کارگری نیز برنامه‌ای تحت عنوان شیفت ایثار اجرا خواهد کرد.

ایران اسلامی تبدیل به یک قدرت بزرگ شده است

وی درباره دستاوردهای انقلاب اسلامی توضیح داد: هر حکومت برای بقا خود نیاز به سه عنصر مردم، قانون و حاکم دارد. در سال‌های اخیر تکیه بر جوانان و ولایت‌مداری در ایران اسلامی شکل گرفته است. به طور کلی در بخش‌های استراتژیک مختلف ایران اسلامی رشد بسیار زیادی داشته است. همچنین یک قطعه از خاک ایران در این ۴۳ سال جدا نشد و جوانان پای خاک وطن خود ایستادگی کردند. از طرفی جمهوری اسلامی ایران توانسته پای قدرتان بزرگ را بلرزاند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام علی (ع) افزود: ایران اسلامی امروز تبدیل با یک قدرت منطقه‌ای شده است. در کنار این دستاوردها در کنار مردم از دولت انقلابی و ولایی مطالبه خواهیم داشت. خواست ما از این دولت حل کردن سریع مشکلات مردم با بکارگیری نیروهای انقلابی و جهادی است.

تأسیس ۲۲ نیروگاه خورشیدی در شرق اصفهان

داستانی در ادامه این نشست خبری با اشاره به حوزه اصلی فعالیت بسیج یعنی محرومیت‌زدایی، تاکید کرد: در ناحیه امام علی (ع) در سال ۱۴۰۰ با توجه به وضعیت خشکسالی که در شرق اصفهان رخ داد به سمت اشتغال‌های زودبازده حرکت کردیم. در همین راستا ۵۰۰ سهمیه نیروگاه خورشیدی از سوی بسیج کشور به اصفهان اعطا شد و ۲۲ طرح نیروگاه کوچک مقیاس خورشیدی افتتاح شد. این نیروگاه با اعطای وام راه‌اندازی و وام نیز مستقیماً از کنتور توسط اداره برق برداشت می‌شود. همچنین با استفاده از صندوق‌های قرض‌الحسنه برای ۱۵۰ نفر اشتغال ایجاد شده است. با همکاری اداره بهداشت اصفهان برنامه‌هایی برای مقابله با بیماری سالک در ۴ مرحله در سال اجرا شده است.

وی ادامه داد: تهیه و توزیع ۲۰ سری جهیزیه برای خانواده‌های نیازمند با کمک کمیته امداد و خیرین، برگزاری دوره‌های آموزشی اقتصاد مقاومتی، تعمیر و مرمت ۱۱ منزل و خانه محروم، ساخت و احداث چهار منزل، تهیه و توزیع ۱۰ هزار بسته برای محرومین، توزیع ۸۰۰ بسته لوازم تحریر، لایروبی‌های قنات، اجرای پروژه کارگاه قالیبافی، اعزام تیم‌های تخصصی پزشکی و بسیاری دیگر از موارد از جمله فعالیت‌های ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام علی (ع) در شرق اصفهان است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام علی (ع) گفت: یکی از پایگاه‌های بسیج ما در شرق اصفهان تبدیل به مرکز درمانی شده و هر هفته متخصصان مختلف در این محل حضور پیدا می‌کنند. این پایگاه با تجهیزات مختلف در شهرستان کوهپایه به مردم خدمت رسانی می‌کند. باید همه توان خود را برای خدمت‌رسانی به مردم کنیم، باید به مردم اعتقاد داشت و حضور و قدرت مردم را در محوریت فعالیت‌ها داشته باشیم. مردم شرق اصفهان حضور ۸۰ درصدی پای صندوق‌های رأی داشتند و از این مردم تشکر ویژه دارم.

ایجاد قرارگاه امام حسن (ع) در شرق اصفهان

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر پیرامون تعاملات بسیج با دیگر نهادهای متولی محرومیت‌زدایی. تصریح کرد: تعامل ویژه با کمیته امداد، بنیاد علوی، بنیاد مسکن و وزارت بهداشت داریم. از حدود دو ماه پیش با اقدام سپاه صاحب زمان و امام علی (ع) اصفهان قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در شرق اصفهان تشکیل شده است. هدف از این قرارگاه ایجاد اشتغال در راستای کارگاه‌های زودبازده است‌. در این قرارگاه به صورت مرتب جلساتی برگزار می‌شود و همه مسؤولان و نمایندگان نهادها و ارگان‌ها حضور دارند و تمام برنامه‌های اشتغال‌زایی تحت عنوان این قرارگاه خواهد بود تا هیچ ارگانی به شکل جزیره‌ای عمل نکند.

داستانی افزود: تاکنون شهرستان‌های مختلف و ظرفیت‌های موجود آن بررسی شده و در آینده نزدیک به تهران ارسال خواهد شد. تعاملات بسیار خوبی در متن این جریانات قرار گرفته و امیدواریم گره‌ای از مشکلات مردم بازگشایی کنیم. باید الگوهایی جدید جایگزین مشاغلی مثل کشاورزی شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام علی (ع) درباره استفاده از ظرفیت‌های مردمی اظهار داشت: در هر محله یک قرارگاه به نام شهید سلیمانی وجود دارد که اعضای آن امام جماعت محل، سمن‌ها، خیریه‌ها، مراکز نیکوکاری، نخبگان محل و حتی مسئولان شهری هستند. از طرفی در دستورهای سال آینده بسیج تشکیل محله‌های اسلامی ابلاغ شده است. همین شورا که خود مردم هستند می‌توانند مشکلات خود را خیلی راحت برطرف کنند.

کد خبر 5412395

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری بسیج بسیج سازندگی سازمان بسیج مستضعفین سپاه صاحب الزمان اصفهان مطالبات مردم گیلان از دولت ویروس کرونا بوشهر دهه فجر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه بارش برف کرمانشاه شیوع کرونا خراسان رضوی برف و کولاک واکسن کرونا مشهد همدان ویژه برنامه ویژه برنامه ها محرومیت زدایی شرق اصفهان ایران اسلامی برنامه هایی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۹۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی پیشرفت تکنولوژی در زمینه‌های مختلف و رشد جمعیت، موجب افزایش تقاضای انرژی الکتریکی شده که این موضوع وابستگی شدید به این حامل انرژی در حوزه‌های مختلف اقتصاد، تولید، آموزش، بهداشت، امنیت و صنعت را ایجاد کرده است.

 از طرفی انرژی الکتریکی به دلیل سهولت دسترسی توسط مصرف کنندگان و امکان تبدیل به صُور دیگر و نیز اقتصادی بودن مصرف آن نزد مشترکان به‌عنوان اولین گزینه بین حامل‌های انرژی محسوب می‌شود.

برای تولید برق روش‌های مختلفی وجود دارد که با توجه به اقلیم می توان از منابع مختلفی استفاده کرد. فسیل یکی از منابع استفاده برای تولید برق است، اما چند سالی است که خراسان شمالی برای تولید برق به سوی روش های دیگر همچون انرژی‌های تجدیدپذیر(انرژی خورشیدی و بادی) گام برداشته است.

اما در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» با توجه به افزایش مصرف برق در استان، تلاش‌ها برای افزایش تولید برق به خصوص انرژی‌های تجدیدپذیر در این استان بیشتر شده است.

تولید برق یکی از اهداف مهم شرکت برق

حسن چاهی مدیر عامل شرکت برق خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش سالانه مشترکان برق، تولید برق برای تامین انرژی مورد نیاز یکی از اهداف مهم این شرکت است، اظهار کرد: در حال حاضر نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان با ظرفیت اسمی ۱۴۳۴ مگاوات در حال تولید برق است.

وی گفت: علاوه بر آن در ۲۸۹ سامانه، نیروگاه‌های خورشیدی استان ۲.۹ مگاوات برق تولید می‌کنند که این نیروگاه‌ها به شبکه نیز متصل شده‌اند.

چاهی افزود: همچنین ۶ نیروگاه پراکنده(سوخت مصرفی با گاز) نیز در استان وجود دارند که این نیروگاه‌ها نیز در حال تولید ۱۵.۱ مگاوات برق هستند.

وی در ارتباط با نیروگاه‌های در حال احداث نیز بیان کرد: برای ساخت یک نیروگاه خورشیدی ۶ مگاواتی در منطقه قاسم خان اسفراین مجوز صادر، زمین تحویل داده شده و پروژه در مرحله مطالعات فنی است.

این مقام مسئول تصریح کرد: همچنین برای ساخت نیروگاه ۲۵ مگاواتی گرمه نیز پیمانکار مشخص شده است و پیگیر تامین منابع مالی آن هستیم.

وی تاکید کرد: ساختار شبکه برق در کشور، ساختار شبکه سراسری و پیوسته است که وقتی در رینگ قرار می گیرد از ضریب اطمینان بسیار بالایی برخوردار می‌گیرد و در صورت بروز حادثه ای به عنوان مثال بروز خاموشی جلوگیری می‌شود.

مدیر عامل شرکت برق خراسان شمالی ادامه داد: این استان دارای ۴۱۳ هزار مشترک است که ۳۹ درصد از این تعداد مشترکان خانگی، ۹ درصد مصارف عمومی، ۲۴ درصد مشترکان کشاورزی، ۹ درصد مشترکان تجاری و ۱۹ درصد نیز مشترکان تجاری است.

وی اختصاص زمین در شهرک تخصصی خورشیدی در خراسان شمالی

حسین پور مجری انرژی‌های تجدیدپذیر شرکت برق خراسان شمالی نیز در گفت و گو با ایسنا از اختصاص زمین در شهرک تخصصی خورشیدی در این استان خبر داد.

وی اظهار کرد: به دنبال ایجاد شهرک‌های خورشیدی برای راه اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی استان هستیم.

حسین پور گفت: در همین راستا برای راه اندازی نیروگاه‌های خورشیدی و ایجاد شهرک‌های خورشیدی تعدادی زمین به متقاضیان نیز واگذار شده است.

وی در ادامه با اشاره به راه اندازی نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس در استان بیان کرد: تا پایان سال گذشته ۲۸۸ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس راه اندازی و متصل به شبکه شده است و این نیروگاه‌ها پنج میلیون و ۶۲۱ هزار کیلووات ساعت برق در سال تولید می‌کند.

این مقام مسئول افزود: علاوه بر آن ۲۷۰۰ نیروگاه کوچک مقیاس توسط سازمان‌های حمایتی معرفی شده است که برای ساخت ۱۳۵۰ نیروگاه خورشیدی قرارداد خرید تضمینی انجام شده و ۱۱۵۰ مورد برای اعطای تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده و قرار بر این شد تا پایان سال گذشته ۸۰۰ مورد اجرایی شود.

وی تصریح کرد: سه شرکت پیمانکار به تایید وزارت نیرو رسیدند و قرار شد تا پایان سال گذشته ساخت این نیروگاه‌ها را اجرایی کنند اما به علت عدم همکاری بانک ها با کمیته امداد که پیگیری اختصاص تسهیلات را برای مددجویان داشته، این امر تحقق نیافت و مبالغ مورد نظر پرداخت نشد.

مجری انرژی‌های تجدیدپذیر شرکت برق خراسان شمالی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر با توجه به افزایش هزینه‌هایی که امسال به وجود آمده بر روی قیمت و هزینه‌ها برای اجرای این پروژه‌ها با پیمانکار با چالش مواجه شده ایم.

وی گفت: تاکنون فقط برای حدود ۱۰۵نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس حمایتی مبالغ واریز شده است.

فعالیت دستگاه‌های رمزارز در خراسان شمالی کمتر از سایر استان‌ها

حسن چاهی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی همچنین در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شناسایی ماینرهای غیرمجاز، هوشمند سازی شبکه برق و شناسایی مشترکان پرمصرف از دیگر اقداماتی بوده که برای مدیریت مصرف برق در استان در حال انجام است، گفت: ماینرهای غیرمجاز، سال گذشته برق ۸۲۸ خانوار استان را مصرف کردند.

وی با تاکید بر اینکه تعداد دستگاه‌های رمز ارز غیرمجاز در این استان نسبت به سایر استان‌ها کمتر است، از کشف و ضبط بیش از ۱۲۰ دستگاه ماینر غیرمجاز رمزارز در سال گذشته در استان خبر داد.

چاهی با بیان اینکه یکی از معضلات شبکه برق کشور و استان، استفاده غیرمجاز از ماینرهای استخراج رمزارز است، اظهار کرد: با وجود اطلاع‌رسانی‌های گسترده این شرکت درباره آسیب‌های این دستگاه‌ها برای مشترکان، برخی سودجویان با استفاده غیرمجاز از این دستگاه‌ها بیش از ۵۸ میلیارد ریال به شبکه برق استان آسیب زدند.

چاهی با اشاره به اینکه ارزش دستگاه‌های کشف‌شده ۵۰ میلیارد ریال است، ادامه داد: سال گذشته بیش از ۱۲۰ دستگاه از ۱۴ مرکز غیرمجاز، ماینر استخراج رمزارز کشف شد که این دستگاه‌ها با توان برق مصرفی ۲۴۰ کیلووات ساعت، معادل برق بیش از ۸۲۸  خانوار را استفاده می‌کردند.

کشف ۵۶ دستگاه رمز ارز طی امسال

زاهدی نیا قائم مقام شرکت برق خراسان شمالی نیز در گفت و گو با ایسنا، تصریح کرد: در سال جاری نیز ۵۶ دستگاه رمز ارز در استان کشف و ضبط شده که میزان برق مصرفی آنها ۱۶۰ کیلووات بوده است.

پتانسیل بالای خراسان شمالی در تولید انرژی خورشیدی

حسین پور رئیس بخش تحقیقات و انرژی های تجدیدپذیر شرکت برق خراسان شمالی در ادامه در گفت و گو با ایسنا، گفت: خراسان شمالی یکی از استان‌هایی است که پتانسیل بالایی در تولید انرژی خورشیدی دارد.

وی اظهار کرد: زیرساخت‌های شبکه توزیع در این استان مناسب بوده و این استان دارای خطوط انتقال تازه ای است.

حسین پور افزود: خراسان شمالی دارای تابش نور خورشید مناسب است و به طور میانگین هشت ساعت تابش نور خورشید به صورت مناسب وجود دارد.

حسین پور با اشاره به اینکه در این استان گرد و خاک چندانی وجود ندارد، ادامه داد: در واقع گرد و خاک زیاد موجب می‌شود ۲۵ تا ۳۰ درصد، کاهش راندمان در تولید انرژی خورشیدی وجود داشته باشد.

وی وجود هوای متعادل را یکی دیگر از مزیت‌های انرژی خورشیدی استان بیان کرد و گفت: هوای داغ و بالای ۳۰ درجه سانتی گراد باعث کاهش تولید برق و مستهلک شدن قطعات می‌شود.

این مقام مسئول افزود: در این استان بارش مناسبی وجود دارد که این بارش، پنل ها را شست و شو می‌دهد.

به گفته وی، وجود زمین‌های مناسب برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی کوچک و یا بزرگ مقیاس از دیگر مزیت‌های این استان در این زمینه محسوب می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشریح برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان/ نصف جهان رنگ و بوی رضوی به خود می‌گیرد
  • تشریح برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان/ نصف جهان رنگ و بوی ضوی به خود می‌گیرد
  • برگزاری یک هزار برنامه به مناسبت دهه کرامت در اصفهان
  • افتتاح طرح‌های بسیج سازندگی در بشرویه
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • راه‌اند‌ازی ۶۵۰ نیروگاه خورشیدی در استان سمان در سال ۱۴۰۳
  • افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای استان سمنان
  • ۲۸۰۰ نیروگاه کوچک مقیاس در کشور راه اندازی شد
  • افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس در روستاهای سمنان
  • استفاده مالکان چاه‌های کشاورزی از نیروگاه خورشیدی