Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیر امور فناوری، مرکز رشد و کارآفرینی از فعالیت ۴۰ واحد فناور و پنج شرکت دانش بنیان و خلاق در ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان خبر داد.

جواد راستی امروز (یکشنبه- ۲۰ تیرماه) در نشست خبری در دانشگاه اصفهان، با اشاره به حرکت دانشگاه اصفهان به سمت تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم و چهارم، اظهار کرد: در حال حاضر ۴۰ واحد فناور در دوره های رشد و پیش رشد و پنج شرکت دانش بنیان و خلاق در ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان به مساحت ۳۲ هکتار به عنوان قطب آموزش، پژوهش و کارآفرینی در حوز ه صنایع سرگرمی از سال ۱۳۹۸ آغاز به کار کرد.

مدیر مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان ادامه داد: در این مرکز، منظومه خلق ارزش شامل بازیگران مؤثر زیست بوم کارآفرینی کشور، شبکه های سرمایه گذاری و شتاب دهی، فضاهای اشتراکی، فضاهای کارگاهی و آزمایشگاهی، دفاتر خدماتی حقوقی و بازرگانی، شبکه های مشاوره و منتورشیپ، شبکه های ارتباط مؤثر با کارآفرینان و نوآوران و حمایت از کسب وکارهای دانش بنیان و ارزش آفرین علمی انجام می شود.

راستی با بیان اینکه در دو سال اخیر سایه کرونا کسب و  کارهای بسیاری را تعطیل کرده، اظهار کرد: کسب و کارهای نوپا در این دوران دستخوش مشکل شدند.

عضو هیأت علمی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه اصفهان ویژگی های مجموعه های ناحیه نوآوری دانشگاه را درک صحیح از مفهوم نوآوری های دانش بنیان و پایبندی به اصول آن، سابقه مؤثر در حوزه نوآوری و حمایت از استارتاپ ها، توجه ویژه به مؤلفه های علمی و فرهنگی محیط های دانشگاهی، توانایی تعامل با محیط های جوان و پویا و خطرپذیر و ارائه برنامه راهبردی مشخص برای استقرار، حمایت و شتاب دهی تیم های استارتاپی دانشجویی عنوان کرد.

سعید شفیعیون- رییس کتابخانه‌های دانشگاه اصفهان نیز در این نشست در خصوص ارائه گزارش عملکرد هشت ساله کتابخانه های دانشگاه، گفت: تجمیع ۱۷ کتابخانه اقماری و دانشکده ای در ۶ کتابخانه جامع و مادر در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی منجر به آزادسازی ۲۷۰۰ متر مربع فضای اداری و آزادسازی ۱۳ کارمند جهت استخدام در قسمت های دیگر دانشگاه شد.

وی افزود: کسب رتبه اول خدمات امانت دهی در کشور، انعقاد تفاهم نامه با مراکز متقاضی دریافت خدمات، گسترش طرح امانت بین کتابخانه ای شهر اصفهان و ایجاد سامانه شیوه نگارش پایان نامه ها و ... از جمله فعالیت های انجام شده در این هشت سال است.

رییس کتابخانه‌های دانشگاه اصفهان همچنین از اهدای تجهیزات کتابخانه ای به مراکز محروم و نیازمند، تهاتر منابع تکراری با ۳۵ ترابایت فایل نسخ خطی کتابخانه های دنیا و اهدای منابع وجینی به مراکز فرهنگی نیازمند و محروم متقاضی خبر داد.

سید مسعود بنکدار- رییس موزه و مرکز اسناد دانشگاه اصفهان، نیز در این نشست از تهیه دفتر یادبود دانشگاه در خبر داد و گفت: دو دفتر نفیس که در آنها از هنرهای اصفهان استفاده شده است، تهیه شد. دانشگاه اصفهان پس از انقلاب دفتر یادبود نداشته و تهیه این دفتر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: موزه و مرکز اسناد دانشگاه اصفهان در جهت معرفی مجموعه اقدام به طراحی سایت الکترونیکی، تهیه بروشورهای تبلیغاتی کرد و امکان برگزاری نمایشگاه ها و مشارکت در همایش ها  و برنامه های فرهنکی و تاریخی را فراهم کرده است.

بنکدار ادامه داد: در زمینه نگهداری و حفاظت از آثار ارزشمند، در  موزه دانشگاه اصفهان اقداماتی انجام و اسناد تاریخی موزه و مرکز اسناد با همکاری سازمان اسناد استان به صورت رایگان مرمت شد.

امیراحسان کرباسی زاده - رییس اداره چاپ و انتشارات دانشگاه اصفهان، نیز گفت: از تعداد ۳۸ مجله در سال ۹۱ به ۳۲ مجله درحال حاضر رسیده ایم که افزایش کیفی داشته اند و اکنون چهار مجله بین المللی داریم و دو مجله دیگر نیز در راستای بین المللی شدن هستند.

وی افزود: بر اساس ارزیابی های وزارت علوم از سال ۹۵ رتبه دانشگاه بالا رفته و در حال حاضر در سال ۹۸،  ۱۴ مجله با رتبه A  و ۱۹ رتبه B داریم. در بخش کتاب نیز از ۱۳۳۸ تاکنون ۷۲۰ عنوان کتاب چاپ شده که از سال ۹۵ سالانه ۲۵ جلد کتاب بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه اصفهان فناوري ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۱۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس

امام خمینی(ره) در اردیبهشت 1323 مطلبی را در دفترچه یادداشت‌های آقای وزیری مکتوب کرد که امروزه به عنوان قدیمی‌ترین متن مبارزاتی ایشان از آن یاد می‌شود و به نامه قیام لله مشهور است 30 سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز در تاریخ 1353/1/17 دست خطی را در این دفتر مرقوم می‌کنند که برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می‌شود.

به گزارش مشرق، مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: در این مکتوبه که پس از تبعید رضا خان و در ابتدای سلطنت محمدرضا پهلوی نگارش شده است امام با مهیا دانستن شرایط برای قیام اسلامی از حق طلبان درخواست می کند که منافع شخصی را رها کنند و به فکر حرکت اصلاحی به منظور اعاده اسلام باشند.یکی از نکات بسیار مهم این نامه امتزاج دقایق عارفانه و آیات قرآنی به منظور انعکاس وظیفه کنشگری عموم و خواص است. از آغاز که با استناد به آیه "قُلْ اِنَّما اَعِظُکُم بِواحِدَةٍ أنْ تَقُومُوا لله مَثنی وَ فُرادی" کلام پی گرفته می‌شود و با حکایت مبارزات پیامبران ادامه پیدا می کند و درنهایت با استناد به آیه " وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً اِلَی الله ِ وَ‌‎ ‎‌رَسولِهِ ثُمَّ یُدرِکْهُ الْمَوتُ فَقَد وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَی الله" سخن پایان می پذیرد.

۳۰ سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی در تاریخ ۱۳۵۳/۱/۱۷ آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز دست خطی را در این دفتر مرقوم می کنند که امروز برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می شود.آیت‌الله خامنه‌ای نیز در یادداشت خود با استناد به آیه " وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثَاقَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ لَتُبَیِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَکْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِیلًا" از عدم کنشگری متولیان امور دینی و عموم امت اسلامی در قیام برای تحقق اسلام گله کرده و آمدن روزی را آرزو دارد که با کنار رفتن مکاتب مادی و سست پایه، اسلام به عنوان برنامه زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گرفته شود. متن کامل این نامه بدین شرح است:«زیارت گنجینه گرانبهائی از کتاب و نوشته ی اسلامی که محصول کوششی ارجمند است بیننده را به یاد اقیانوس بیکران فرهنگ عمیق و غنی و عریق اسلام عزیز می افکند که در روزگار ترکتازی افکار و مکاتب و فرهنگهای سست و بی پایه ی بشری و در عهدی که پوشالی ترین بنیانهای فکری را در فکر و دل جهانیان مرتبت‌ها و پایگاه‌هاست همچنان و همچنان در عزلتخانه ی کتابها و کتابخانه ها زندانی است و در محوطه ئی بسی دور از زندگی و عمل پیروان اسلامی، تبعیدی. و متولیان و منادیان و مدعیانش را چیزی که کمتر به خاطر است و بیشتر در نسیان، رسالت و مسئولیت و تعهد خطیری است که قرآن و اسلام بدوش آنان نهاده که: و اذ اخذ الذین اوتو الکتاب لتبیننه للناس و لا تکتمونه .... به امید آن روز که امت عظیم اسلام، قرآن و اسلام را همچون برنامه ی زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گیرند... به امید بیداری ها و درس گیری ها... به امید تجلی حماسه ی اسلام و تشیع در زادگاه و پرورشگاه اسلام و تشیع در روز دوشنبه ۱۲ ربیع الاول هزار سیصد و نود و چهار هجری قمریدر حضرت مؤسس عالیقدر کتابخانه ادوم الله برکات وجوده الشریف نگاشته آمد۵۳/۱/۱۷سید علی خامنه‌ای »

دیگر خبرها

  • پانزده سازمان دولتی پیشگام حفظ میراث مکتوب
  • شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس