Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@21:09:23 GMT

افتتاح پروژه اسنوا تک در ناحیه فناوری دانشگاه اصفهان

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۸۴۵۴۷

افتتاح پروژه اسنوا تک در ناحیه فناوری دانشگاه اصفهان

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، صبح امروز سورنا ستاری معاون علمی فناوری رئیس جمهور پروژه گسترش آزمایشگاه مرکزی دانشگاه اصفهان را افتتاح کرد، هزینه این پروژه بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال با کارفرمایی معاونت اداری و مالی دانشگاه و نظارت دفتر فنی طرح‌های عمرانی دانشگاه و پیمانکاری شرکت رها گستر چهل ستون به اتمام رسید، سپس به بازدید از دانشکده علوم تربیتی و آزمایشگاه‌های شناختی آن پرداخت در ادامه در افتتاح پروژه مرکز اسنوا تک در ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان با هزینه بالغ بر ۱۱۰ میلیارد ریال و پیمانکاری شرکت ایده سازان اسکانده و شرکت خاک ساز گستر نوین پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوشنگ طالبی اظهار داشت: تاکید ما برای پذیرش شرکت ها نوآوری بود، شرکت‌هایی که صنعت را خرید می‌کرند الان صحبت از نوآوری می‌کنند و این بزرگترین فرهنگ سازی و دستاور جدید در این زمینه است، آزمایشگاه مرکزی اصفهان بزرگترین آزمایشگاه در منطقه مرکزی و جنوب شرقی کشور است، با هزینه‌های انجام شده توانستیم ساختمان را گسترش دهیم و در حال حاضر مساحت آزمایشگاه ۲.۵ برابر شده است، یکی از تجهیزات جدید اکس پی اس بود که با کمک معاونت علمی و فناوری راه اندازی شد، این دستگاه علاوه بر اینکه می‌تواند تحقیقات را سامورت کند به بخش بیرونی در زمینه‌های مختلف فنی می‌تواند سرویس بدهد البته این دستگاه اکسسوری‌های جدیدی نیاز دارد.

جواد راستی اظهار داشت: ۱۴ درصد از محل دانشگاه به ناحیه نوآوری اختصاص داده شده است با مراکز، رشد و کارآفرینی و نوآوری صنایع و سرگرمی، علوم انسانی ودیگر مراکز در حال احداث و برنامه ریزی است، تعامل با شرکت‌های خصوصی و مدل ساده‌ی رهن و اجاره انجام شده است، بسیار مهم است که افرادی که وارد این حوزه می‌شوند با تجربه باشند و با محیط‌های پویا آشنا باشند، طی ۱۵ ماه گذشته با ۲۰ مجموعه مذاکره کردیم که ۶ قرارداد آن در حال نهایی شدن است، اعتبار کلی آن ۴ میلیارد تومان بود.

رئیس نوآوری دانشگاه اصفهان تصریح کرد: فاز یک نوآوری با ۵ هزار متر مساحت و هزینه ۱۵ میلیارد تومان و ۵ میلیارد تومان از سمت معاونت دریافت شد، فاز دوم به مساحت ۸ هزار متر با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان و ۱۵ میلیارد تومان حمایت معاونت، فاز سوم با مساحت ۴ هزار متر و اعتبار کلی ۱۲ میلیارد تومان، فاز چهارم در رستوران یاس سابق با مساحت ۳ هزار متر و اعتبار ۱۰ میلیارد تومان در حال برنامه ریزی و احداث است.

انتهای پیام/۶۳۱۲۱/ص۱۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان دانشگاه اصفهان میلیارد تومان هزار متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۴۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین با یک بانک به منظور توسعه سرویس خدمات حقیقی فناورکارت در دومین روز از اینوتکس منعقد شد. 

بازوی فناوری این بانک با هدف ایجاد سرویس‌های مالی برای کارکنان پارک‌ها و حوزه نوآوری سراسر کشور تفاهم نامه همکاری دوجانبه امضا کردند.

صادرات به ۴۰ کشور دنیا از مبدا پارک فناوری پردیس 

در ابتدای مراسم مهدی صفاری نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس ضمن معرفی پارک و مسیر رشد این طی شده در این ناحیه نوآوری گفت: در حال حاضر پارک فناوری پردیس بستر فعالیت ۴۵۰ شرکت فناور و دانش بنیان و بیش از ۸ هزار نفر سرمایه انسانی شده است. همچنین بیش از ۲۲۰۰ محصول و خدمت فناورانه و نوآورانه توسط شرکت‌های این پارک ارائه می‌شود.

وی با اشاره به سرمایه گذاری ۳۰۰ هزار میلیاردی بخش خصوصی در این ناحیه نوآوری خاطرنشان کرد: تامین نیاز بازار‌های داخلی و همچنین صادرات محصولات همواره یکی از دغدغه‌های مهم حوزه نوآوری است که در این میان پارک فناوری پردیس توانسته مسیر صادراتی خود را با صادرات بیش از ۵۰ محصول نوآورانه به ۴۰ کشور هموار کند.

وی اضافه کرد: این مهم تنها در یک سال اخیر صرفه جویی ارزی معادل ۶۰۰ میلیون یورو را به همراه داشته است.

توسعه فناروکارت به فاز حقیقی رسید

محمد کلاهی؛ معاون امور اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین ضمن ارائه گزارشی از مسیر طی شده توسعه فناورکارت تا به امروز گفت: فناورکارت به عنوان نخستین نئوبانک حوزه فناوری با هدف ارائه خدمات به شرکت‌ها و کارکنان شرکت‌های حوزه فناوری در کل کشور در اینوتکس سال گذشته به همت صندوق توسعه فناوری‌های نوین و حمایت پارک فناوری پردیس رونمایی شد.

وی افزود: پس از آن به دلیل تغییر نگاه رگولاتور به نئوبانک‌ها ضمن تطبیق خود با شرایط جدید، برنامه توسعه‌ای خود را ادامه داده است.

وی با تشریح ابزار‌های مالی صندوق در ارائه خدمات به حوزه فناوری در ۱۷ سال فعالیت این نهاد در حوزه نوآوری کشور افزود: صندوق با ایجاد نهاد‌های تخصصی در اطراف خود و ارائه خدمات متنوع مالی و تفاهم نامه با ۱۳ بانک و ۶ نهاد بازار سرمایه کشور توانسته است تا در تامین مالی نوآوری پیشتاز باشد.

به گفته وی، همچنین با ۱۴۷۰ کارفرمای دولتی و خصولتی همکاری دارد. بیش از ۵ هزار فقره ضمانت نامه و ۱۳ هزار فقره تسهیلات مجموعا بیش از ۱۷ هزار خدمت مالی را به بیش از ۳۵۰۰ شرکت حوزه نوآوری ارائه داده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، صندوق توسعه فناوری‌های نوین؛ بزرگترین صندوق پژوهش و فناوری کشور پس از ارائه سامانه‌های و خدمات مختلف مالی به حوزه نوآوری، به منظور ارائه خدمات مالی و رفاهی شرکت‌ها و پرسنل شاغل در پارک‌های فناوری سراسر کشور در قالب یک پلتفرم، در اینوتکس سال گذشته اقدام به رونمایی از فناورکارت؛ نخستین نئوبانک حوزه نوآوری کرده است.

این نئوبانک در فاز نخست خود سرویس‌های مالی نظیر تسهیلات، سرمایه گذاری، تامین مالی جمعی، کارگزاری مالی، پرداخت عوارض پارک‌ها و خدمات بیمه‌ای به شرکت‌ها را به مرحله اجرایی رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • ادامه حیات حوزه معدن در گرو فناوری و نوآوری
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود