Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم افتتاح پروژه‌های عمرانی دانشگاه اصفهان، امروز شنبه ۱۸ بهمن ماه با حضور منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، پروژه‌های عمرانی دانشگاه اصفهان شامل تکمیل حرم شهدا، ساختمان علی یار دهقانی، افتتاح دانشکده علوم و فناوری‌های زیستی و گروه زمین شناسی، نوسازی و بهسازی سالن همایش پیامبر اعظم (ص) و همچنین مراسم کلنگ زنی ساختمان دانشکده الهیات و معارف اهل بیت (ع) بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یک رقابت نابرابر با کشورهای توانمند دنیا در جایگاه ۱۵ تولید علم هستیم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ما در یک رقابت نابرابر با کشورهای توانمند دنیا، در جایگاه ۱۵ تولید علم هستیم. امروز دانشگاه اصفهان یکی از بزرگترین دانشگاه‌های کشور بوده که دارای جایگاه بین المللی است.

وی با اشاره به انتقال دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه اصفهان از نسل دوم و سوم به نسل چهارم، گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در بخش‌های صنعت و پزشکی نیاز به نیروی انسانی تحصیل کرده در کشور بسیار زیاد بود. در کمتر از دو دهه تلاش دانشگاه‌ها با گسترش فضای علمی و رشد اعضای هیات علمی، توانستیم نیروی انسانی مورد نیاز کشور را تامین و جایگزین نیروهای خارجی کنیم.

وی افزود: تربیت نیروی انسانی، وظیفه اصلی کشور است و با گذشت ۴۰ سال از زمان پیروزی انقلاب اسلامی، اکنون شاهد بهبود توانمندی‌های آموزشی هستیم و باعث افتخار است که بیشتر کارشناسان، متخصصان و مدیران در دانشگاه‌های کشور تربیت شده‌اند.

وزیر علوم با بیان اینکه دانشگاه‌های کشور در دهه دوم بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در حوزه پژوهش حرکت جدی را آغاز کردند، گفت: این موضوع که امروز در جایگاه ۱۵ رشد و تولید علم در دنیا هستیم، نشان می‌دهد مراکز علمی و دانشگاهی ما کار جدی و جهادی انجام داده‌اند.

وی افزود: بنابراین در مقایسه با کشورهایی که توانمندی مادی بیشتری داشته و در معرض محدودیت‌های جنگ تحمیلی و تحریم‌ها نبودند، می‌توان گفت ما در یک رقابت نابرابر با کشورهای توانمند دنیا، جایگاه ۱۵ را در تولید علم به دست آورده‌ایم.

۱۹۵ مرکز رشد در کشور وجود دارد

غلامی اظهار کرد: امروزه بیش از ۱۹۵ مرکز رشد در ذیل دانشگاه‌ها و وزارت علوم و ۴۵ پارک علم و فناوری فعال در کشور وجود دارد.

وی افزود: دانش آموختگان علم خود را برای تولید محصولات فناورانه در زمینه‌های مورد نیاز کشور به کار می‌گیرند و این نگاه باید به جامعه منتقل شود.

وزیر علوم تاکید کرد: همه مسئولان باید به این موضوع توجه داشته باشند که نجات و سربلندی کشور از طریق اتکا به داخل، اساتید، دانشجویان و مراکز علمی به وجود خواهد آمد.

غلامی با بیان اینکه نیت‌ها و نگاه‌های دولت به سمت کمک به مراکز علمی است، تصریح کرد: امیدوار هستیم محدودیت‌هایی که همه مطلع هستیم، از پیش پای ما برداشته شود.

پروژه‌های عمرانی سال ۹۹ دانشگاه اصفهان

معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه ۷۰ هزار متر مربع پروژه در دست ساخت در دانشگاه اصفهان وجود دارد، گفت: ۸۰ هزار متر مربع بازسازی درجه یک ساختمان در دانشگاه اصفهان انجام شده است.

ولی الله میرخانی، در مراسم افتتاح پروژه‌های عمرانی دانشگاه اصفهان با اشاره به توسعه‌های مختلف و فعالیت‌ها و ماموریت‌های جدید در دانشگاه اصفهان گفت: اکنون نسبت به سال ۱۳۹۲ که ۱۳۶۰ کارمند داشتیم، ۹۲۰ کارمند در دانشگاه اصفهان مشغول فعالیت هستند. امیدوار هستیم در شهریورماه این میزان به ۸۸۰ نفر کاهش یابد.

معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان خاطرنشان کرد: طی این مدت هیچکس در دانشگاه اصفهان اخراج نشده، بلکه نیروهای قبل بازنشسته شده‌اند و حقوق کارمندان و اساتید دانشگاه به طور کامل پرداخت شده است.

میرخانی افزود: اکنون ۱۵ سال است که دانشگاه اصفهان هیچ طرح ملی نداشته است. افتخار می‌کنیم در زمانی که هیچ طرح مصوب ملی نداشته و ساختمان‌های نیمه کاره زیادی از قبل داشتیم، ۵۰ هزار متر مربع ساختمان به بهره برداری رساندیم و ۸۰ هزار متر مربع ساختمان بازسازی شده درجه یک داشته‌ایم. تالار پیامبر اعظم (ص) یکی از این نمونه‌ها است.

معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان اظهار کرد: بیش از ۳۰ پیمانکار همزمان در دانشگاه اصفهان مشغول فعالیت هستند. فضای سبز ۱۲۰ هکتاری دانشگاه اصفهان نیز نسبت به فضای سبز شهر، قابل توجه بوده و نگهداری و تامین آب آن بر عهده دانشگاه است که شهردار اصفهان نیزدر این زمینه کمک زیادی به دانشگاه اصفهان کرده است.

میرخانی گفت: پروژه‌های عمرانی سال ۹۹ شامل پروژه‌های توسعه و احداث، نوسازی و بهینه سازی، پروژه‌های زیرساخت و تاسیسات و پروژه‌های فضای سبز می‌شود.

وی افزود: امروز شاهد افتتاح ۴۷۰ میلیارد تومان پروژه در دانشگاه اصفهان هستیم که هزینه این پروژه‌ها از طریق صرفه جویی در دانشگاه حاصل شده است و کمک خیران را نیز نباید نادیده بگیریم.

اختصاص ۳۲ هکتار از ناحیه شمالی دانشگاه اصفهان به ناحیه نوآوری

رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه اصفهان اظهار کرد: دانشگاه اصفهان ۳۲ هکتار از ناحیه شمالی دانشگاه را به ناحیه نوآوری اختصاص داده است. قرار است در این ناحیه تمام ساختمان‌ها به بخش جنوبی دانشگاه انتقال پیدا کند، به طوری که تاکنون ۳۵ هزار متر مربع از این در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه امسال، سال عجیبی را در دوران کرونا پشت سر گذاشتیم، اظهار کرد: بعد از تعطیلات عید نوروز، شرکت‌های دانش بنیان، قطعات ونتیلاتور، شیلد و مواد ضدعفونی با فرمولاسیون جدید ساختند، بدون اینکه کسی از آنها خواسته باشد.

راستی گفت: ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان، مزیت مکانی و دسترسی خوبی دارد و زمانی که این ناحیه نوآوری رونق بگیرد، در کشور و خاورمیانه نمونه خواهد بود. قرار است منظومه خلق ارزش را نیز در این ناحیه ایجاد کنیم.

راه اندازی ۲ مرکز جهت ارتقای کیفیت آموزشی در دانشگاه اصفهان

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان با اشاره به راه اندازی دو مرکز در راستای ارتقای کیفیت آموزشی در دانشگاه اصفهان که از سوی دانشکده علوم تربیتی انجام شد، گفت: امروز آموزش عالی با چالش کمیت مواجه نیست، بلکه با چالش کیفیت مواجه است و زمانی که به سمت کیفیت می‌رویم کار دشوارتر می‌شود.

یوسف شاقول افزود: برای ارتقای کیفیت آموزش حداقل باید سه مولفه را درنظر گرفت که شامل استاد، دانشجو و محتوای آموزشی می‌شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان اظهار کرد: فعالیت مرکز توسعه صلاحیت‌های علمی دانشگاه اصفهان، " TDC" نام دارد. این مرکز پیش از این فعالیت‌هایی برای کارگاه‌ها در نظر داشت، اما تلاش کردیم امور توانمندسازی و تدریس اعضای هیات علمی در یک مرکز انجام شود.

شاقول ادامه داد: با تمام مشکلاتی که این مرکز به خاطر همه گیری ویروس کرونا با آن مواجه بود، فعالیت خود را ادامه داد. فعالیت‌های این مرکز شامل برگزاری مدرسه تابستانه اشتغال پذیری، برگزاری کارگاه تربیت مشاوره انتخاب رشته و اجرای برنامه انتخاب رشته خردمندانه بود. همچنین وبینار اشتغال پذیری از افسانه تا واقعیت نیز برگزار شد و با استقبال خوبی همراه بود.

کد خبر 473302

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان افتتاح پروژه های عمرانی پروژه های عمرانی دانشگاه اصفهان وزیر علوم تحقیقات و فناوری وزیر علوم منصور غلامی دکتر منصور غلامی رئیس دانشگاه اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پروژه های عمرانی دانشگاه اصفهان دانشگاه اصفهان هزار متر مربع ناحیه نوآوری جایگاه ۱۵ دانشگاه ها وزیر علوم تولید علم پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۳۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه شنبه‌های امید خراسان رضوی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سه شنبه‌های افتتاح با شعار «هر سه شنبه، افتتاح یک مدرسه» از ۱۳ آبان پارسال و روز دانش آموز شروع شد و تا ۱۸ اردیبهشت پایان هفته نکوداشت مقام معلم سال ۱۴۰۳ و در طول ۲۷ هفته، بیش از ۴۰ مدرسه در سطح خراسان ضوی افتتاح و کلنگ زنی شده است.   مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در آیین افتتاح دبستان پیوند ۱ در ناحیه ۴ مشهد که با حضور جمعی از مسئولان و خیرین برگزار شد، گفت: خدارا شاکریم در هفته‌ای که مزین به نام معلم است مدرسه دیگری را با حمایت خیرین به دانش آموزانمان هدیه می‌کنیم.   سید امیر شوشتری افزود: خیرین عزیز مدرسه ساز، نیک اندیشانی هستند که به هر نحوی پشتیبان و حامی تعلیم و تربیت بوده و مانند معلمان شایسته تجلیل و تعظیم در این هفته هستند.    دبستان ۱۲ کلاسه دخترانه پیوند ۱ واقع در آموزش و پرورش ناحیه ۴ مشهد با مساحتی بالغ بر هزار مترمربع و نیز هزار و ۱۰۰ مترمربع زیربنا در سه طبقه با مشارکت خیر نیک اندیش «علی پیوندی زاده»، به بهره برداری رسید.

دیگر خبرها

  • افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه شنبه‌های امید خراسان رضوی
  • افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز
  • افتتاح نیروگاه ۵ مگاواتی در تبریز
  • رونمایی بارسا از مرکز تجاری لاکچری آبی‌اناری (عکس)‏
  • از فصل گرما بدون خاموشی تا سرعت گرفتن افتتاح پروژه‌های عمرانی در نصف جهان
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • آرزوهای دیرینه اصفهانی‌ها در ریل افتتاح پروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی شهر زندگی
  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار