Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه اصفهان با بیان اینکه دانشگاه اصفهان ۳۲ هکتار از ناحیه شمالی دانشگاه را به ناحیه نوآوری اختصاص داده است، گفت: زمانی که این ناحیه نوآوری رونق بگیرد در کشور و خاورمیانه نمونه خواهد بود.

جواد راستی امروز (شنبه- ۱۸ بهمن ماه) در مراسم افتتاح پروژه های عمرانی دانشگاه اصفهان که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه اصفهان برگزار شد، با اشاره به اینکه سال عجیبی در دوران کرونا را پشت سر گذاشتیم و هر کس درسی از این همه گیری گرفت، اظهار کرد: جلسات متعددی داشتیم و همه جا نخستین حرف در مورد کلاس ها بود و بعد اگر فرصت بیشتری پیش می آمد در مورد پژوهش صحبت می شد، این موضوع نشان می دهد شرکت های دانش بنیان و نوآور سربازان گمنام در این دوران بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بعد از تعطیلات نوروز، شرکت های دانش بنیان قطعات ونتیلاتور، شیلد، مواد ضدعفونی با فرمولاسیون جدید ساختند بدون اینکه کسی از آنها خواسته باشد.

رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه اصفهان با اشاره به اینکه دانشگاه اصفهان فداکاری بزرگی انجام داد و ۳۲ هکتار از ناحیه شمالی دانشگاه را به ناحیه نوآوری اختصاص داده است، تصریح کرد: در این ناحیه تمام ساختمان ها قرار است به بخش جنوبی دانشگاه انتقال پیدا کند، به طوری که تاکنون ۳۵ هزار متر مربع از این فضاها تخلیه شده و در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته است.

 منظومه خلق ارزش در ناحیه نوآوری اصفهان شکل می‌‎گیرد

راستی با بیان اینکه ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان مزیت مکانی و دسترسی خوبی دارد و زمانی که این ناحیه نوآوری رونق بگیرد در کشور و خاورمیانه نمونه خواهد بود، افزود: قرار است منظومه خلق ارزش در این ناحیه ایجاد کنیم.

وی با اشاره به ثروت عظیم علمی اساتید و دانشجویان در این ناحیه خاطرنشان کرد: انگیزه دانشگاه، عمل به رسالت خود در جهت توسعه زیرساخت های نسل سوم و چهارم، اشتغالزایی و تقویت زیرساخت های فکری ضروری برای تقویت کارآفرینی و سرمایه گذاری است.

رئیس مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان اجزای مختلفی دارد، گفت: به دنبال راه اندازی مرکز نوآوری شهری با همکاری شهرداری اصفهان و مرکز نوآوری علوم انسانی با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی، یک خانه نوآوری و مرکز نوآوری لوازم خانگی هستیم.

همچنین حجت الاسلام میثم شریف- رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان نیز در این مراسم، اظهار کرد: مهم ترین رسالت پیامبر (ص) تزکیه و تعلیم بود. ایشان وظیفه داشتند به فکر تعلیم یک خردسال تا پیرزن باشند اما در میان همه کسانی که پیامبر (ص) برایشان زحمت می کشید گل سر سبدشان جوانان بودند که بیشترین تاثیرپذیری را دارند.

شریف، وظیفه ای که بر عهده اساتید گذاشته شده را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: وظیفه این قشر، تعلیم جوانان است که به طور خالص کار نبی مکرم اسلام (ص) است و باید با افتخار آن را انجام داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان نوآوری دانشگاه اصفهان ناحیه نوآوری مرکز نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۹۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • تولید ۳.۶ میلیون نهال در خراسان شمالی طی سال جاری
  • تجلیل از ۱۰ معلم و مدیر نمونه ناحیه ۱ آموزش و پرورش اصفهان
  • تجمع مردمی حمایت از اجرای طرح نور در مرکز خراسان شمالی
  • عزت جمهوری اسلامی حاصل رشادت سپاه پاسداران و نیرو‌های مسلح است
  • هواشناسی اصفهان ۱۹ اردیبهشت؛ هشدار نارنجی بارش باران
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند